Drejtoresha e Kulturës në Klinë ka disa fjalë për infermierën që ushtroi dhunë ndaj të moshuarēs

Rasti i dhunës së të moshuarës në Shtēpinë e Pleqëve nē Pejë ka tronditur gjithë opinionin.

Në lidhje me këtē rast ka shkruar edhe Drejtoresha e Kulturës në Klinë, Fatjona Gashin.

Ajo ka bërë një status në drejtim të infermierës qē ushtroi dhunë, e cila tashmë po mbahet në arrest.

Ky ēshtë postimi i drejtoreshës Gashi;

Hej bukuroshe!

Si nuk qenke kujdesur që ta zbukurosh dhe shpirtin tënd pak e ta bësh njerëzor.

U venittë bukuria jote në errësirën e mureve të mykura të burgut, e leja jote e punësimit u turpëroftë me ty bashkë me shumë të tjerë falë t’cilëve ke përfunduar infermiere.

Ti dhe bashkëpunëtoret tua jeni thjesht të gërrditshmeee! 🥵

SHARE