Punimet e xhamisë në Gjakovë nga firma “Hoti” sh.p.k., Dollc, Klinë

Fabrika për përpunimin e llamarinës së valëzuar dhe ulluqeve, “Vëllezërit Hoti”, në Dollc të Klinës, janë duke punuar xhaminë në Gjakovë. Kjo xhami ruhet nga UNESCO, ku grupi “Hoti”, janë duke bërë mbulimin e saj për ta ruajtur nga reshjet e shiut dhe të borës. Kjo xhami, është xhami shumë vjeqare.

Fabrika për përpunimin e llamarinës së valëzuar dhe ulluqeve, “Vëllezërit Hoti”, në Dollc të Klinës.
Prodhojmë dhe montojmë sipas porosisë suaj të gjitha llojet e llamarinës së valëzuar si dhe ulluqeve vertikale, horizontale dhe të gjitha elementeve përcjellëse. Punojmë mbulesa nga llamarina për kulma, shtëpi, garazha, zyret tuaja, konstruksione metalike, si dhe sandwich panela. Fabrika e përpunimit të llamarinës, “Vëllezërit Hoti”, ju garanton cilësi të lartë, me përvojë të gjatë në këtë lëmi. Staf i profesionalizuar dhe personel i kompletuar.
Për porositë tuaja, kontaktoni në 044 128 771.

SHARE