E FUNDIT/ Bie Facebook dhe Instagram, rrjetet sociale në errësirë

Serverat e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram kanë rënë.

Përdoruseit e platformave në Kosovë thonë se nuk mund të aksesojnë Facebook dhe Instagram.

Pritet një njoftim nga kompania META lidhur me rënien e serverave.

Lajm në përditësim…