Gjatë 24 orëve të fundit në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 64 aksidente.

Gjatë 24 orëve të fundit në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 64 aksidente.

12 prej tyre ishin me të lënduar kurse 52 vetëm me dëme materiale.

Kështu njofton Policia e Kosovës në raportin 24 orësh.

Brenda kësaj periudhe kohore janë shqiptuar edhe 1518 tiketa trafiku.

353 tiketa u shqiptuan në bazë të ligjit Covid-19.

29 persona u arrestuan dhe 18 u dërguan në mbajtje

SHARE