Shoqatat e Dala nga Lufta, dega në Klinë nesër homazhe për nderë të Epopesë së UÇK-së

Për nderë të Epopesë së UÇK-së, nesër e mërkurë Shoqatat e Dala nga Lufta e Fundit, Dega në Klinë në krye me Hajdin Balaj do të bëjnë homazhe duke filluar nga ora 09.00 të Sheshi Mujë Krasniqi.
Më pas në orën 9:15 do të vazhdojnë te varrezat e Dëshmorëve Kodra e Kuqe.
Ndërsa, në orën 10:00 do ta marrin rrugën drejt Prekazit legjendar në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”.
Në orën 11:13 do të vazhdojnë drejt Morinës.

Dhe homazhe te varri i veteranit të UÇK-së ne Jashanica, Xhavit Hoti