Dukagjini – Liria,formacionet zyrtare

Dukagjini dhe Liria përballen në kuadër të rrethit të tretë në Albi Mall Superligën e Kosovës.

Ndeshja që fillon në ora 16:00, do të luhet në stadiumin “18 qershori” në Klinë.

Formacionet zyrtare: