Drejtori i cili sfidon pandeminë

Edhe pse jemi në gjendje epidemie sikur mbarë bota, pra në këtë kohë të vështirë, drejtori i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Naser Morina u del në përkrahje fermerëve në komunën e Klinës. Ai shpërndau mjete bujqësore për 5 fermerë në komunën e Klinës, prej nga janë: 2 nga Gjurgjeviku i Madh, 2 nga Shtupeli dhe 1 nga Gjurgjeviku i Vogël.
Vlen të cekët se duke pasur parasysh këtë kohë pandemie, drejtori Morina ka realizuar projekte të ndryshme duke vizituar fermerët dhe duke bërë shpërndarjen e mjeteve bujqësore dhe fidanëve të ndryshëm. Drejtori Naser Morina e bëri në bashkëpunim me IADK dhe GIZZ GJERMAN për të riatdhesuarit

SHARE