Dje u ndaluan 55 persona, nuk respektuan vendimin për kufizimin e lëvizjes

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar 55 persona, në tërë Kosovën

Të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë për kufizim të lëvizjes.

Më së shumti raste kishte në Komunën e Prizrenit, ku u ndaluan gjithsej 39 persona në 31 raste të ndryshme, pastaj 13 në rajonin e Prishtinës, dhe nga një rast në Feizaj, Pejë dhe Mitrovicë e Jugut

SHARE