5 mijë kilogramë produkte ushqimore të pasigurta asgjësohen në Gjakovë

Drejtoria për Punë Inspektuese në Komunën Gjakovës ka asgjësuar 5000 kilogramë produkte ushqimore dhe 150 kilogramë duhan, që nuk ishin të sigurta për t’u konsumuar,

Kjo është bërë e ditur nga Drejtori për Punë Inspektuese në Komunën e Gjakovës, Fazli Hoxha, përmes një postimi në në Facebook, ku ka njoftuar se nuk do të ndalen sa i përket inspektimeve.

“Inspektorët në kuadër të Drejtorisë për Punë Inspektuese në Komunën e Gjakovës gjatë ditëve të fundit kanë bërë një punë intensive, e cila ka rezultuar me asgjësimin e 150 kilogramëve të duhanit, që paraprakisht ishin sekuestruar nga ana e inspektorëve, pas një bashkëpunimi me policinë e Gjakovës. Gjithashtu inspektorët e Tregut, Sanitar dhe Veterinarisë kanë asgjësuar rreth 5000 kilogramë të produkteve të llojit ushqimor, që nuk ishin të sigurta për konsum. Po ashtu, inspektorët kanë bërë edhe sekuestrimin e 474 litrave që përmbanin produkte ushqimore, të cilat ishin në treg për shitje pa i plotësuar kushtet e përcaktuara ligjore. Nuk do të ndalemi sa i përket inspektimeve, sepse synim kemi mbrojtjen e konsumatorit”, ka shkruar Hoxha

SHARE