Ish – presidentja Atifete Jahjaga ka takuar 87 – vjeçen nga Klina, Kate Skelën

Ish – presidentja Atifete Jahjaga ka takuar të moshuarën Kate Skeli nga Klina, një grua të fortë e me zemër të madhe.

Ky është statusi dhe fjalët e Jahjagës për nënën Kate:

Takova nënen Kate, 87 vjeçare, e mirëpritëse e 3 vullnetarëve të Korpusit të Paqes. ✨

Nëna Kate edhe pse në moshë të shtyer, entuziaste e me shumë krenari ka akomoduar vullnetarët me të cilët kalonë pjesën më të mirë të ditës.

Nëna Kate, është pasqyrimi më i mirë i një nëne shqiptare.