Digjet një veturë në Gjakovë

Persona të panjohur dyshohet të ia kanë vënë zjarrin një veture cila kishte qenë e parkuar në parking të një lokali afarist në fshatin Lugbunar të Gjakovës.

Sipas viktimës, në veturë kishte pasur patentë shoferin dhe dokumentet e veturës. Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin.