Deputetja Yllza Hoti, në Zajm, në mbështetje të Prof. Dr. Lulzim Dragidellës

📍ZAJM

Kandidati ynë, Prof. Dr. Lulzim Dragidella bashkë me deputeten e Republikës së Kosovës, znj. Yllza Hoti, si dhe me disa nga kandidatët për asamblenë komunale, ishin sot në fshatin Zajm të Klinës.

Banorët e Zajmit, si kudo tjetër, tashmë veçse janë të pozicionuar në anën e ndryshimit, pra në qeverisjen që ndërton e prosperon. Banorët e Zajmit janë përcaktuar për Lëvizjen që i lëvizë gjërat përpara. ✅

#BashkëQeverisim144🤝😍
Prof. Dr. Lulzim Dragidella1️⃣4️⃣4️⃣

SHARE