Rinovohet rruga Volljakë-Sferkë, Elezaj prezanton pamjet me dron

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj ka prezantuar pamje nga rruga e rinovuar Volljakë-Sferkë.

Në këtë rrugë, Elezaj ka thënë se është bërë shtrimi i shtresës së dytë të asfallit, si dhe është bërë riparimi i disa pjesëvë në rrugë.

“Për ta rritur sigurinë në rrugë është vendosur edhe sinjalistika horizontale”, ka shkruar ndër të tjera Elezaj.