Dega e VV-së në Klinë, homazhe tek varri i Shaqir Krasniqit, në 20 vjetorin e rënies

Sot, në 20-vjetorin e rënies së Shaqir Krasniqit-Komandant Uka, kryetarja e qendrës së VV në Klinë Znj. Teuta Mulja, së bashku me anëtare dhe aktivistë të tjerë, bëne homazhe të lapidari dhe tek varrezat të dëshmorëve në kompleksin memorial Kodra e Kuqe në Grabanicë.

“Fati i rëndë i ndodhi atë ditë, la pas një trashëgimi të pashlyeshme për popullin e tij, një kujtim i guximit dhe përkushtimit për liri. Rënia e tij u bë një simbol i frymëzimit për të gjithë.

Lavdi! “, shkruhet në njoftimin në FB.