COVID-19 në Kosovë/Grup-mosha më e prekur ajo 30-39 vjeç

220 raste me COVID-19 janë konfirmuar vet sot, shifra këto mjaftë shqetësuese për qytetarët e vendit tonë.

Derisa Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë, Faik Hoti përmes një postimi të bërë në Facebook, tregon se mosha mesatare e të infektuarve në Kosovë është 44.3 vjeç.

I njëjti madje jep mesazh se kjo tregon se edhe të rinjtë po aq sa të vjetrit janë të rrezikuar nga ky virus.

Ky është postimi i plotë i tij:

Mosha mesatare e të infektuarve nga Covid-19 në Kosovë është 44.3 vjeç.

Grup-mosha më e prekur ajo 30-39 vjeç (21%).

Një storie që dëshmon se të rinjtë janë të rrezikuar nga Covid-19, po aq sa edhe moshat më të vjetra.

Kujdesu dhe mbrohu, e ke këtë mundësi

SHARE