Sami Lushtaku pas fitores në Skenderaj, vazhdon fushatën në Klinë

Partia Demokratike e Kosovës në Klinë do të përballet në raundin e dytë për kryetar komune për dallim ku në Skenderaj kjo parti ka arritur të marr mjaftueshëm vota dhe të dal fituese.

Kryetari i degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Skenderaj, Sami Lushtaku ka vazhduar fushatën edhe në Klinë në ndihmë të Ecat Racit.

Gazeta Infokus ka siguruar fotografi ku shihet Sami Lushtaku dhe Sokol Bashota.

SHARE