Vdes në moshë të re një zyrtar i Komunës së Shtimes

Në moshën 34 vjeçare ka vdekur sot Afrim Tafa, zyrtar i Komunës së Shtimes,

Lajmin e kanë bërë të ditur nga komuna përmes një postimi në faqen zyrtare në Facebook.

Njoftimi i plotë:

Më dhimbje të thellë, Komuna e Shtimes ka marr lajmin për vdekjen e punëtorit, kolegut Afrim Tafa, në moshën 34 vjeçare i cili ka ndërruar jetë sot.

Afrimi për vite të tëra zhvilloj veprimtarinë e tij si punëtor i përkushtuar në punën e tij në shërbim në Komunën e Shtimes.

I gjithë stafi, kujton Afrimin si një bashkëpunëtor i shkëlqyer, i përgjegjshëm dhe i përkushtuar në kryerjen e detyrave të punës.

I gjithë stafi Komunës, i shpreh ngushëllime familjes Tafa dhe të afërmëve!

I lehtë i qoftë dheu!/Klina.info/