Miratohet Projektligji për Ndihmë Juridike Falas

Gjatë seancës së sotme në Kuvendin e Kosovës është diskutuar për projekligjin për ndihmë juridike fala.

Me 67 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit kanë miratuar këtë projektligj.