Vetëm dy foshnje lindën dje në Pejë, edhe ato të gjinisë femërore

14

332 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 12 shkurt 2020. Nga këta 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 321 pacientë që në total kanë kryer 4,760 analiza.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 2 lindje, 1 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 2 foshnje të dyja të gjinisë femërore. /Klina info/