Çmimi i derivateve për sot: Nafta 1.79 euro, benzina 1.41

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar çmimin maksimal të lejuar për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 79 centë, I benzinës 1 euro e 41 centë, derisa i gazit 75 centë.

Krahasuar me dje, çmimi i naftës ka mbetur i njëjtë, derisa i benzinës dhe gazit është shtrenjtuar për 1 cent.