Nis seanca e Kuvendit, jashtë protestojnë veteranët

Janë mbledhur në sallën e Kuvendit të Kosovës shumica e deputetëve për të mbajtur seancën plenare.

Ndërkohë jashtë objektit të Kuvendit dhe Qeverisë, po mbahet protesta e veteranëve të UÇK-së të cilët po kërkojnë nga qeveria që të përfshihen në ligjin e pagës minimale, kategori kjo që është përjashtuar nga ligji.

Deputetët sot do të votojnë edhe për Ligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti.

SHARE