3 raste te reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 260 raste të reja me covid, 190 të shëruar si dhe 3 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Siqevë – 1 rast.
Klinë – 2 raste /Klina.info

SHARE