8 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 704 raste të reja me covid, 342 të shëruar si dhe 5 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit me virus janë edhe 8 persona nga Klina, me saktësisht nga këto vende

Grabanicë – 2 raste
Klinë – 6 raste. /Klina.info