Te rinjtë vendosin alarmat e policisë, ndalojnë në autostradë një veturë me targa të Serbisë

Disa të rinj janë parë duke vendosur alarmat e Policisë së Kosovës në veturën e tyre me qëllim për t’i ndaluar veturat në autostradë.

Në bazë të pamjeve shihet se si të rinjtë qeshen teksa bëjnë një veprim të tillë.

Ata e ndalin një veturë në autostradë dhe i paraqiten si policë civilë.

SHARE