Asamblisti i AAK-së në Klinë, pretendon si i janë vjedhur votat

Valmir Bacaj në zgjedhjet lokale që u mbajtën të dielën, ishte një nga asamblistët më të votuar të AAK-së në Klinës.

Por, Bacaj ani pse ka marrë 700 vota, përmes një postimi të bërë në FB pretendon se i janë vjedhur votat.

Ky është postimi i tij:

Vjedhja industriale e votave brenda partive në listat e kandidatëve do të ndodhë gjithmonë, derisa procesi i numërimit bëhet në vendvotime.

Zgjidhja e vetme është që numërimi i votave të bëhet nga KQZ, në Qendrën e Numërimit, në mbikqyrjen e kamerave.

Për zgjedhjet e fundit, mundësia e vetme është që të gjitha kutitë të shkojnë në rinumërim dhe ata që manipuluan me vota të marrin dënimin e merituar.