Anulohet festivali “I Këndojmë Lirisë”, për shkak të pandemisë

Sot në seanën e Kuvendit Komunal në Klinë u mor vendim për anulimin e Festivalit që i dedikohet heroit Mujë Krasniqi.

“I Këndojmë Lirisë”, nuk do të mbahet për shkak të pandemisë COVID-19.

Por u tha se ky vendim varet nga situata pandemike.

Ndryshe festivali në fjalë mbahet çdo vit në Klinë me 5, 6 dhe 7 qershor, pikërisht që lidhet me ditëlindjen e komandantit Mujë Krasniqi.