OVL UÇK nderime për Epopenë e Gllogjanit

Organizatat e dala nga lufta, sot kanë bërë nderime në 24 marsin që shënon Epopenë e Gllogjanit.

Selia qëndore e organizatave me anëtarët e kryesisë, Hajdim Balaj, Xhavit Dauti, Muharrem Gacaferri, Safete Shala, Xhevdet Qeriqi, me ta ishin edhe Avdyl Mushkolaj e Muhamet Kuka.

OVL UÇK kështu kujtuan të rënët për liri dhe pavarësi, duke thënë se falë tyre ne jemi të lirë dhe gjaku i tyre është amanet, inspirim e motiv për të gjallët.