Aksident ne fshatin Dubovë

Aksident ne fshatin Dubovë nuk raportohet per te lenduar por vetem deme materiale

Një aksident trafiku ka ndodhur në ne fshatin Dubovë te Istogut

 

Fotografia e AZTECH electronics
Fotografia e AZTECH electronics
Fotografia e AZTECH electronics
Fotografia e AZTECH electronics

Aksidenti ka ndodhur sot ne fshati dubovë te istogut, Policia e Kosovës është në vendngjarje, dhe sipas dëshmitarëve (lexues të portalit Klina.info) nuk ka të lënduar. vete dame matrial klina.info