Shi e breshër i madh në Drenas

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se në këto dy ditë të vikendit, në vend do të ketë shi dhe shkarkime rrufesh.

E një stuhi shiu veçse ka filluar në Drenas.

Në foto shihet se në qytetin e Drenasit ka rënë edhe breshër.