Adelina Ismajli tregon kë e përkrah për udhëheqjen e LDK-së me postimin e këndshëm

“Me gruan më të sinqertë dhe më të dashur në politikë”.
Adelina Ismajli ka vazhduar me përkrahjen e saj për anëtaren e LDK-së Vjosa Osmani.

Këngëtarja e njohur e ka cilësuar Osmanin se “gruan më të sinqertë dhe më të dashur në politikë”, në një fotografi të postuar me të pas një takimi ‘të këndshëm’ që ato kanë pasur.