Zjarr në Gjurgjevik të Madh, banorët kërkojnë ndihmë

15

Një zjarr i madh ka përfshirë arat e fshatit Gjurgjevik i Madh, saktësisht në Lagjen e Racajve.

Banorët janë të shqetësuar sepse zjarri po përhapet me shpejtësi.

Ata përmes Klina.info kanë kërkuar ndihmë dhe intervenim të zjarrfikësve.