ZËVENDËSKRYEMINISTRI HOTI, SHKON NË KËMBË NË PUNË [FOTO]

Zëvendëskryeministri i parë, Avdullah Hoti, është parë në mëngjesin e sotëm, duke shkuar në këmbë në punë.

Hoti është parë duke kaluar në sheshin “Nënë Tereza” duke shkuar në ndërtesën e qeverisë.

Zakonisht, zyrtarët shtetëror të vendit, shkojnë në punë me eskorta dhe me mbrojtje të afërt.

SHARE