Vullnetarët pastrojnë hapësirën publike të Sferkës

Për dy ditë radhëzi, një grup qytetarësh, të gjithë vullnetarë, kanë pastruar hapësirën publike të fshatit Sferkë, pa dallim lagjeje.

Ky gjest i vogël i tyre do të thotë shumë për banorët e fshatit.

Ata kanë falenderuar këtë grup, duke thënë se meritojnë respekt dhe duhet ta ngritin kapelen për ta./Klina.info/

SHARE