Vizitë nga Kryetari i Komunës së Klinës në QKMF “Nënë Tereza ” në Klinë.

Kryetari i Komunës se Klinës Prof.Dr.Zenun ELEZAJ me bashkëpunetorë sot na vizitoi dhe na falenderoi ne si dhe Drejtorin për DSHMS zt.Agron Bacaj për punën tonë te perditshmë me pacientë,dhe na pergezoi per fillimin e vaksinimit me vaksina te gripit per të moshuarit e Komunes se Klinês.

Ata i ofruan Drejtorit Dr.Haxhi Ibishi gadishmerine për bashkepunim në te ardhmen ne implementimin e Mjekesise familjarë ne KPSH. Poashtu ai sot vizitoi ne veqanti Urgjencen ku takoi stafin shëndetesor dhe kerkoi nga ta nje qasje te komunikimit sa me te mire me pacientë.
Falënderojme Kryetarin e Komunës së Klinës për bashkepunimin e tyre te shkelqyeshëm dhe kontributin qe kane jap per mbeshtetjen e te gjitha projekteve qe ka derguar Komuna për shëndetesinë.
#Falemenderit ???

#Nepunojmësebashku??‍⚕️?‍⚕️??