Vëllau i Komandantit ka disa fjalë për këshilltarin e Albin Kurtit

Vellau i Komandant Drenicës, Albi Beqiri, djal i dëshmorit poashtu ka disa fjalë për këshilltarin e Albin Kurtit

“E degjon, dhe nuk beson se flet shqip”

Po kush je ti more mistredhc, me i qujt UÇK-en dhe Komandantat luftes kriminela, mbetje e UDB-es apo vazhdues i misionit te Stanishiqit per degradimin e luftes se lavdishme te UÇK-es

Ky monstrum duhet te ndjeket penalisht dhe duhet te perballet me drejtesin e Kosoves per shpifje, dezinforma, dhe riperseritjen e plages te atyre qe jan te prekur nga krimet serbe, (nese ka drejtesi ne kosove) duhet shkarkuar nga pozita qe mbane

Edhe kerkim falja publike me nuk kryen pune, e teprove shqipfoles.

Ata qe ne perjetuesit e krimeve barabre serbe i shifshim si te vetmit per shpetim, ti na i quajte kriminel a, hajer ishalla po kjo plage qe na e trazove duke mbrojtur kriminelet serb eshte e pafalshme.

Nuk e them kete as si sipmatizant i nje partie te caktuar politike, e them si nje qytetar i ketije vendi, perjetues i krimeve serbe, qe para syve te mije me jan vra e plagose shume familjare e theme si djale i deshmorit dhe vella i deshmorit

Qka mendove?
Ti na i shan, fyen, e dezinformon per çlirimtaret e ne te rrim duarkryq a?

Rrudhe gjuhen, e mos prek aty ku e din se te kushton

Lutje per Kryeministrin ne detyre, shkarkoje kete monstrum, ne nje kohe Ramushi e shkarkoj nje minister te caktuar, dhe jam i bindur se per keto fjale Ramushi edhe penalisht do ta ndjekte
Shendet.

SHARE