Viti 2020 dhe banorët e fshatit Sferkë ende përballen me probleme të kanalizimit.

Ka dy muaj që kanalizimi në fshatin Sferkë të Klinës qëndron i bllokuar, përveq kësaj në lagjen Musliaj ai ka shpërthyer mbi tokë, duke e bërë të padurueshme erën e tmerrshme që vie nga ajo anë, e përveq kësaj edhe punimin e tokave bujqësore.
Banorët tash e sa kohë kanë dërguar kërkesë komunës, repsektivisht drejtorisë së shërbimit publik-drejtorit Ibër Elezaj.
Drejtoria përkatëse nuk ka ndërmarrë ende asgjë lidhur me këtë problem thelbësor./Klina info