​245 pacientë në 24 orët e fundit morën shërbime shëndetësore në emergjencë

52

245 pacientë kanë marrë shërbime shëndetësore emergjente në 24 orët e fundit, në kuadër të Klinikës Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, 28 pacientë janë pranuar për trajtim të mëtejmë mjekësor në kuadër të klinikave kirurgjike, internistike dhe Mjekim Intensiv Qendror.

Ndryshe, bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe, 69 raste kanë qenë internistike, 60 raste kanë qenë të natyrës ortopedike dhe 37 në dhomën kirurgjike, poashtu 59 raste janë trajtuar në kuadër të dhomës së Reanimimit.