REKOMANDIM I MJEKUT Dr.Xhevahire Asllani-Prenaj Mjeke e përgjithshmë

REKOMANDIM I MJEKUT ( BEJE SHARE )
Dr.Xhevahire Asllani-Prenaj
Mjeke e përgjithshmë

# Dilni jashte vetem per te blere ushqim,barna dhe ne rastë urgjente te mjeku.
# Kur te dilni jashte mbane distancen prej dy metra nga secili njeri.2️⃣
# Kur te ktheheni ne shtepi pastroni duart me sapun edhe uje.??
# Mos shkoni ne vizita tek te familjaret tjere.
# Rrini ne shtepi sot,qe neser te levizim lirshem(pas pandemisë).?