VV e para, LDK e dyta, rezultati final për kryetar komunash!

Lëvizja “Vetëvendosje” është renditur e para në zgjedhjet lokale, në votat për kryetar komunash.

Votat e katër partive kryesore në vend.

LVV 216556

LDK 189870

PDK 180002

AAK 88990

Kujtojmë se sot KQZ-ja ka shpallur rezultatet përfundimtare të raundit të parë të Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të 37 Komunave, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021.

Raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë në këto 21 komuna: Gjakovë, Gllogoc (Drenas), Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamushë dhe Kllokot.