Vidhen kompjuterë në Klinë në vlerë 23 mijë euro (VIDEO)

Kronika e mëposhtme e gazetarit Haris Ademi na dërgon në Klinë.

Atje hajnat hynë në dy lokale dhe vodhën kompjuterë në vlerë prej 25 mijë eurosh.

Ata morën edhe pajisjen ku ruhen xhirimet e kamerave të sigurisë.

SHARE