Miratohet buxheti i Komunës së Klinës, disa asamblistë të opozitës dalin kundër partisë së tyre

Sot është miratuar buxheti i Komunës së Klinës për vitin 2023 – 2025.

Buxheti u miratua me 20 vota pro, 5 abstenime dhe 2 kundër.

AAK është partia që udhëheq komunën pa koalicion, derisa LDK VV dhe PDK janë në opozitë, por befasuese është se 3 asamblistët e PDK a kanë votu buxhetin ashtu si edhe të LDK-së.

Por, 2 nga asamblistē të VV kanë dalë kundër, vetēm një e ka votuar./Klina info/

SHARE