Sot zgjedhet kryetari i ri i PDK-së, kandidat vetëm Memli Krasniqi

52

Memli Krasniqi sot do të votohet për kryetar të ri të PDK-së,

Konventa e dhjetë e Partisë Demokratike të Kosovës për zgjedhjen e kryetarit të ri të partisë dhe strukturave udhëheqëse mbahet në ora 9:30.

Në këtë garë për kryetarin e ri të partisë, do të jetë vetëm Krasniqi.

Nënkryetari i PDK-së, Bedri Hamza, dje njoftoi se Krasniqi nuk do të ketë kundërkandidat