Vazhdon edhe për 1 vit legalizimi i objekteve!

Afati i fundit ka qenë deri më 15 shtator 2020. Ministija e Ambientit për shkak të Covidit e ka vazhdu legalizimin për një vit deri me 4 shtator 2021!

Informohën të gjithë qe ta shfrytëzojnë këtë dhe ti legalizojë objektet tha drejtori i urbanizmit në Klinë, Lorenc Marleku për Klina.infoo

SHARE