Veseli në piknik tek Guri i Zi më degën e PDK -së Klinës

Postim i

Kadri Veseli

Sot mora pjesë në një piknik tek Guri i Zi, me pjesëtarë të të gjitha strukturave të degës së PDK-së në Klinë. Më gëzoi veçanërisht prania e shumtë e të rinjve dhe grave të cilët po shtohen çdoherë e më shumë në partinë tonë. Vizioni ynë për shtetin është i duhuri dhe besimi i gjithë qytetarëve është përgjegjësi për ne.

Të gjithë pjesëmarrësve u shpreha mirënjohje për mbështetjen që më kanë dhënë në luftën kundër korrupsionit dhe në përpjekjet për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për vendin. Ne, së bashku, mund ta zhvillojmë ekonominë dhe mund ta rrisim mirëqenien e qytetarëve, duke i shfrytëzuar burimet natyrore dhe njerëzore që i kemi. Së bashku do të krijojmë mundësi të reja për të rinjtë tanë, që ata ta ndërtojnë një jetë më të mirë në Kosovë.