Ju dha lamtumira e fundit veteranit të UÇK-së dhe policit nga Sferka, Asllan Gashi

Sot ju dha lamtumira veteranit të UÇK-së dhe pjesëtarit të Policisë së Kosovës nga fshati Sferkë, Asllan Gashi.

Në varrimin e të ndjerit morën pjesë shumë qytetarë, miq, bashkëluftëtarë e policë.

Kurora lulesh vendosën edhe kryetari i OVL UÇK -së Dega në Klinë, Hajdin Balaj, Hoxhë Xhevat Kryeziu duke mbajtur edhe një minut heshtje./Klina info/