Në Infektivë janë gjithsej 47 raste me koronavirus, 2 në gjendje kritike

NDEKSONLINEE Martë, 07 Prill 2020 8:58

Në Klinikën Infektive në QKUK, sipas raportit ditor, janë të hospitalizuar gjithsej 61 pacientë, raporton IndeksOnline.

Me Covid-19 janë 47 raste, për 10 raste piten rezultatet e mostrave, kurse 4 raste kanë rezultuar negativ në Covid-19, thekson raporti ditor i QKUK-së.

Ndërsa bëhet e ditur se nga gjithë të sëmurit me Covid-19, 41 raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe janë nën përkujdesjen intensive, ndërsa 2 pacient ndodhen në gjendje kritike dhe në ventilim mekanik.