Një granatë dore është hedhur në tregun e kafshëve në Prizren,

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit, Vesel Gashi, ka konfirmuar rastin.

Ai ka deklaruar se njësitet relevante janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me hetimet.

Nuk raportohet akoma për të lënduar.

Po një deshmitar ne vënd te ngjarjes tha per Klina info ka disa të lenduar