Vendet që do të mbesin pa rrymë sot në Klinë, deri në 5 orë

18.11.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga  Stabilimenti 10 [kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zajmi (kodi: 52000104) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

SHARE