Vëllai i heroit të kombit Halil Ukajt, i reagon “komandantëve” të pasluftës!

Shkruar nga Mehmet Ukaj

Edhe me kanë me ÇLIRIMTARËT, edhe me vjedh e me keqpërdor pronat publike, sipas jush po bojka?!

Partia Demokratike është një ndër të parat që ka shkelë mbi gjakun e dëshmorëve duke përdorur UÇK-në si nje lloj “levozhge”, kinse jemi krah i luftës.
Me t’vertetë kur kanë ardhë PDK të dera me kerku votën jemi kanë ne gjendje me jep shpirtin se jo Voten sepse mendojshim përnjëmend ështe ashtu, por jo, nuk i ish kanë ashtu (PROFITER, KEQPËRDORUES).

Është fakt se UÇK-ja ka qënë dhe është e ARTË, por disa e kanë keqpërdorur emrin “UÇK” për përfitime milionëshe, interesa personale, me manipulimin e veteranëve të rrejshëm, korrupsion e hajni, e mos të flasim më shumë.

Edhe me kanë me ÇLIRIMTARËT, edhe me shpërbly vetën me toka publike dhe me shndërru në objekte e autostrada, këtë një njeri i ndershëm nuk e bënë dot.

Sinqerisht!
Mehmet Ukaj