Fillon grumbullimi i grurit ne Zllakuqan

Qendra e produkteve bujqesore “Perlaska Group” ne Zllakuqan te Klines, ne bashkpunim me kompanine eminente per prodhimin e miellit M&Sillosi ne Xerrxe, e fillojne sezonin e grumbullimit te grurit 2024, qe ju mundeson bujqeve pranimin ne kembim te miellit dhe ushqimit per bageti te cilesise me te larte.

Gjithashtu, “Perlaska Group”, ofron per klientet e saj te gjitha llojet e ushqimeve per kafshe dhe shpeze, si krune, koncemtrate, soje, rezanca, luledielli, farera te ndrysheme gruri dhe misri, plehra artificial dhe nje game te gjere produktesh bujqesore qe plotesojne te gjitha nevojat e bujqeve.049 540 238